четвер, 22 квітня 2021 р.

22 квітня Міжнародний день Землі

                              



                  

                  Вітаємо з Міжнародним днем Землі.

Ми живемо на наймолодшій та найгарнішій планеті Сонячної системи,яка є домом і годувальницею для всього людства-різних народів,культур,віросповідань.Нас всіх об'єднує наш великий спільний дім-планета Земля.Тож любімо нашу Землю та бережімо її.
Це свято припало на навчальний тиждень що має назву "У світі екології".Тому,не тільки сьогодні,а протягом всього тижня ми звертали особливу увагу на уточнення знань дітей про Землю,про значення її для всього живого і неживого в довкіллі,яка користь від праці людини на землі,і яка шкода від людської недбалості.Кожен текст,кожна задача і не тільки були присвячені цій темі і спрямовані на формування впевненості в особистій відповідальності кожного за стан природного середовища,виховання відповідального ставлення до об'єктів природи.
Учні 3-Б класу дали обіцянку любити і берегти цей світ самим і власним прикладом закликати до цього інших.Тож приєднуйтеся.



















Немає коментарів:

Дописати коментар

26 квітня – Міжнародний день памʼяті про Чорнобильську катастрофу

У грудні 2016 року Генеральна асамблея ООН проголосила 26 квітня Міжнародним днем пам’яті про Чорнобильську катастрофу та Міжнародним днем...