понеділок, 12 квітня 2021 р.

Стоп булінг

 За даними різних досліджень,майже кожен третій учень в Україні так чи інакше зазнавав булінгу в школі, потерпав від принижень і насмішок.

Саме цей факт спонукав нас провести виховну годину на тему "Стоп булінг".Для того,щоб попередити дану проблему.Діти в 3-Б класі дружні,конфліктні ситуації виникають рідко,та отримати знання з такого важливого питання було їм не зайвим,а навіть дуже корисним.

Ми спробували розібратися,що ж таке булінг,як допомогти його жертвам,як не опинитися самому в цій ролі.Вчилися на наглядних прикладах героїв мультфільмів та реальних персонажів.Розробляли власні стратегії боротьби з булінгом,виконували практичні завдання.

Врешті дійшли висновку,що набагато ліпше робити щось добре один для одного.І будемо прагнути ,щоб в нашій маленькій сім'ї завжди панувала  взаємоповага,не було сварок лихослів'я.А наша школа була для кожного учасника навчального процесу-територією Добра.

















































Немає коментарів:

Дописати коментар

Вшановуємо пам’ять Тараса Шевченка

9 березня українці відзначили 210-ту річницю від дня народження поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка. Життя Велик...