пʼятницю, 21 січня 2022 р.

День соборності в 4-Б

 



На долю нашого народу випало багато героїчного і водночас трагічного. Здавна земля наша була ласим куснем для сусідів. Історія України-це історія народу, який протягом багатьох століть боровся за свою незалежність та єдність.
22 січня 1919 року в Києві було урочисто проголошено Універсал соборності в якому йшлося про те, що віднині воєдино об'єднаються
століттями відірвані одна від одної частини України :захід і схід.
Слово "соборність" включає в себе єдність і згуртованість. Саме ці поняття були ключовими під час виховної години, присвяченої Дню соборності у 4-Б класі сьогодні,21 січня.
Учні працювали групами, розгадуючи кросворди, ребуси та виконували різні завдання пригадуючи символіку та історичні факти своєї Батьківщини. Працювали в парах, створюючи буклет-листівку "З Україною в серці". Діти переконалися, що лише в єдності мети і соборності душ будуть досягнуті будь які цілі.
Сьогодні урочисто, як ніколи ,виконали гімн і хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, що полягли у боротьбі, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.
А на завершення створили "ланцюг гідності"
"Любіть Україну, всім серцем любіть..."



Немає коментарів:

Дописати коментар

Вшановуємо пам’ять Тараса Шевченка

9 березня українці відзначили 210-ту річницю від дня народження поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка. Життя Велик...