понеділок, 14 лютого 2022 р.

День Святого Валентина

 

День Святого Валентина-це чудове свято, аби сказати про свої почуття друзям, однокласникам, щоб продемонструвати свою прихильність чи висловити вдячність.

З самого ранку в нашому класі, вже за доброю традицією працювала " Пошта Святого Валентина".Діти заздалегідь підготували  валентинки один одному і вчителям також.Ніхто сьогодні не залишився без уваги. А наприкінці робочого дня на нас чекала розвага з танцями, піснями та веселими конкурсами. Діти переглянули цікавий пізнавальний мультик про історію походження свята та про традиції його святкування. Потім учні створили з власних долоньок , на яких записали теплі слова побажання один одному, серце. Воно стало символом того, що любов і дружні взаємовідносини в нашому колективі завжди в наших руках. Фіналом програми були  конкурси які допомогли обрати  "Валентина" й "Валентину"нашого класу. Перемогу вибороли 2 пари. Бєлік Валерія та Вельможко Дмитро а твакож Цільо Злата та Алексєєв Глєб.























Немає коментарів:

Дописати коментар

Вшановуємо пам’ять Тараса Шевченка

9 березня українці відзначили 210-ту річницю від дня народження поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка. Життя Велик...