понеділок, 2 листопада 2020 р.

"Профілактика COVID-19 під час навчання".

Ось і знову ми нарешті зустрілися в стінах рідної школи. Дуже хотілося обняти один одного після довготривалої розлуки, та ми скористалися  вітаннями, які вигадували протягом попереднього місяця, дотримуючись безпечної дистанції.

Для того, щоб наші зустрічі були кожного дня, необхідно берегти себе і близьких та дотримуватись правил безпечного життя в умовах пандемії.

Саме цьому ми присвятили свою ранкову толоку в понеділок, 02.11.2020.І назвали її "Профілактика COVID-19 під час навчання". Виховний захід було проведено з метою виховання в учнів 3-Б класу свідомого ставлення до власного здоров'я. Діти поповнили свої знання про шляхи поширення вірусу.  Отримали практичні поради , як діяти під час пандемії нового коронавірусу та як вберегти себе. Пригадали значення термінів "самоізоляція" , "карантин" та розвивали вміння дотримуватись профілактичних заходів. Учні склали пам'ятки, провели практичні роботи під час яких пригадали, як одягати і знімати маску, як мити руки, як обробляти руки і поверхні антисептичними засобами.














1 коментар:

Вшановуємо пам’ять Тараса Шевченка

9 березня українці відзначили 210-ту річницю від дня народження поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка. Життя Велик...