понеділок, 16 листопада 2020 р.

Подорож країною толерантності

 

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей  і задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов в 3-Б класі сьогодні, 16 листопада було проведено тематичну гру-подорож країною толерантності "Сонце всім однаково сяє"

Діти подорожували станціями, на кожній з яких виконували завдання, що потребували уваги один до одного. Ми розгадували кросворд, пригадували добрі слова, обговорювали сюжети казок, розпізнавали добрих та злих казкових героїв, грали в рухливу гру, дивилися повчальний мультик, створили віночок толерантності на квітках якого учні записали ті риси характеру, які допоможуть всім нам  бути терпимими один до одного. І на завершення кожен отримав сердечко з написом "Будемо толерантними". Сердечками діти обмінялися між собою, як прояв поваги, любові і турботи один до одного.














Немає коментарів:

Дописати коментар

Вшановуємо пам’ять Тараса Шевченка

9 березня українці відзначили 210-ту річницю від дня народження поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка. Життя Велик...