вівторок, 10 листопада 2020 р.

Конкурс на краще декламування віршів українських поетів




 Сьогодні, 10 листопада, в нашій "крилатій" родині відбувся ще один захід присвячений Дню української писемності та мови.

Учні нашого класу змагалися в конкурсі на краще декламування віршів українських письменників. Діти старанно готувалися до цієї події. Вони не тільки вивчили вірші, а й підготували образи, музичний супровід. Але , як і в кожному конкурсі потрібно було визначати кращих. Допомагало нам у цьому нелегкому виборі почесне журі. До складу якого ввійшли безпосередньо учні нашого класу, які оцінювали кожен виступ оплесками та заступник директора з навчально-виховної роботи, Адаменко Світлана Іванівна.

Всі діти отримали заохочувальний солодкий приз, а грамоти переможців дісталися Полявці Аріні, Тимофєєвій Вероніці, Цільо Златі та Алексєєву Глєбу. Браво нашим артистам!!!

Та ми не обмежилися сьогодні тільки цим конкурсом. Ми визначили ще й учнів, які старанно, охайно та, найголовніше, каліграфічно оформлюють всі свої письмові роботи і присвоїли їм почесні титули Міс та Містер каліграфії. Ними стали Алексєєв Глєб, Бєлік Валерія, Нефьодова Кіра та Шематонов Клим.

Більше фото


Немає коментарів:

Дописати коментар

Вшановуємо пам’ять Тараса Шевченка

9 березня українці відзначили 210-ту річницю від дня народження поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка. Життя Велик...